Εκτύπωση PDF

Η Propertise Real Estate έχει αναπτύξει ένα εξειδικευμένο Τμήμα Στεγαστικών Δανείων. Διαθέτει στο δυναμικό της έμπειρα στελέχη που αναζητούν καθημερινά τα καλύτερα επιτόκια και τους ευνοϊκότερους όρους, για να προσφερουν σε κάθε ενδιαφερόμενο για αγορά κατοικίας το δάνειο που ταιριάζει στο δικό του προφίλ.

 

Η Propertise Real estate από το 2011 βάσει υπογεγραμμένων συμβάσεων συνεργάζεται με τις Τράπεζες :

Εθνική


Alpha Bank

Eurobank


Εμπορική

Uci

και έχει ως στόχο την πλήρη ενημέρωση σας για όλα τα προϊόντα Στεγαστικών Δανείων προκειμένου να εξασφαλιστεί η ευνοϊκότερη χρηματοδότηση για την αγορά του ακινήτου σας.

Η εμπειρία των Συνεργατών μας θα μας οδηγήσει στο καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα για τα δικά σας δεδομένα χωρίς χάσιμο χρόνου και κυρίως χωρίς καμία επιβάρυνση.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε χρηματοοικονομική απορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 210 8075422.

Η άποψή σας μετράει

Τί γνώμη έχετε για το νέο μας ιστότοπο;
Βρίσκεστε εδώ:   ΑρχικήΟι Υπηρεσίες μαςΤμήμα Δανείων
Ζητούνται Συνεργάτες

Τελευταία Νέα

Τα μυστήρια του Λονδίνου

Τα μυστήρια του Λονδίνου

 

Η Αθήνα στις ανταγωνιστικότερες πόλεις στην ΕΕ για ενοικίαση πολυτελών γραφείων

Μία από τις πιο ανταγωνιστικές πόλεις για την ενοικίαση πολυτελών γραφειακών χώρων σε σημεία προβολής προσφέρει πλέον η Αθήνα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς η κρίση και η έλλειψη ζήτησης έχουν οδηγήσει σε σημαντικές διορθώσεις τις τιμές ενοικίασης

ΕΝΦΙΑ Αλλαγές α λα καρτ

Αλλαγές με στόχο να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ σε συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων και κυρίως σε όσους ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για το 2017.