Εκτύπωση PDF

Η εταιρεία μας, Propertise Real Estate, προκειμένου να παρέχει υπεύθυνες και ολοκληρωμένες υπηρεσίες στους πελάτες της, διαθέτει:

  1. Νομικό Τμήμα σε αποκλειστική συνεργασία με το δικηγορικό γραφείο " Γ. Βακαλόπουλος και Συνεργάτες", το οποίο εξειδικεύεται σε θέματα Ακίνητης Περιουσίας
  2. Τμήμα Δανείων, βάσει υπογεγραμμένων συμβάσεων με Χρηματοπιστωτικούς Οργανισμούς
  3. Τμήμα Τεχνικών Μελετών σε αποκλειστική συνεργασία με το " SDTOPO - Σ. Δεσύλλας - Ε. Δεσύλλα", εξειδικευμένο γραφείο μηχανικών σε θέματα διερεύνησης ακινήτων.

Στόχος της εταιρείας μας είναι η υποστήριξη των πελατών της χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση καθώς και η παροχή των ανωτέρω υπηρεσιών, εάν και εφόσον γίνει χρήση αυτών,  με τους ευνοϊκότερους οικονομικούς όρους και τις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Βρίσκεστε εδώ:   ΑρχικήΟι Υπηρεσίες μας
Ζητούνται Συνεργάτες

Τελευταία Νέα

Τα μυστήρια του Λονδίνου

Τα μυστήρια του Λονδίνου

 

Η Αθήνα στις ανταγωνιστικότερες πόλεις στην ΕΕ για ενοικίαση πολυτελών γραφείων

Μία από τις πιο ανταγωνιστικές πόλεις για την ενοικίαση πολυτελών γραφειακών χώρων σε σημεία προβολής προσφέρει πλέον η Αθήνα σε πανευρωπαϊκό επίπεδο, καθώς η κρίση και η έλλειψη ζήτησης έχουν οδηγήσει σε σημαντικές διορθώσεις τις τιμές ενοικίασης

ΕΝΦΙΑ Αλλαγές α λα καρτ

Αλλαγές με στόχο να μειωθεί ο ΕΝΦΙΑ σε συγκεκριμένες κατηγορίες φορολογουμένων και κυρίως σε όσους ανήκουν στις λεγόμενες ευπαθείς ομάδες σχεδιάζει το υπουργείο Οικονομικών για το 2017.