Νομικό τμήμα

Το νομικό τμήμα της εταιρείας μας, έχει αποκλειστική συνεργασία με εξειδικευμένο σε θέματα ακίνητης περιουσίας δικηγορικό γραφείο και είναι σε θέση να παρέχει υπεύθυνη, άμεση και ολοκληρωμένη νομική κάλυψη των πελατών της.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

  1. Πλήρης ενημέρωση για όλες τις διαδικασίες και τα απαραίτητα έγγραφα που απαιτούνται για την μεταβίβαση ακινήτων, χωρίς καμία επιβάρυνση
  2. Άμεσα και υπεύθυνα νομικές συμβουλές σε εξειδικευμένα θέματα ακίνητης περιουσίας
  3. Έλεγχος τίτλων ιδιοκτησίας, βαρών, διεκδικήσεων, κατασχέσεων  στα υποθηκοφυλακεία και στα κτηματολογικά γραφεία για το υπό διαπραγμάτευση ακίνητο
  4. Σύνταξη σχεδίων μεταβιβαστικών συμβολαίων  και νομική παράσταση κατά την υπογραφή  τους
  5. Σύνταξη μισθωτηρίων κατοικιών και επαγγελματικών χώρων

Για όλες τις παρεχόμενες νομικές υπηρεσίες έχουμε εξασφαλίσει προνομιακές τιμές.

Τμήμα Δανείων

Η Propertise Real Estate έχει αναπτύξει ένα εξειδικευμένο Τμήμα Στεγαστικών Δανείων. Διαθέτει στο δυναμικό της έμπειρα στελέχη που αναζητούν καθημερινά τα καλύτερα επιτόκια και τους ευνοϊκότερους όρους, για να προσφερουν σε κάθε ενδιαφερόμενο για αγορά κατοικίας το δάνειο που ταιριάζει στο δικό του προφίλ.

 

Η Propertise Real estate από το 2011 βάσει υπογεγραμμένων συμβάσεων συνεργάζεται με τις Τράπεζες :

Eurobank

Alpha Bank

Πειραιώς

Εθνική

Uci


και έχει ως στόχο την πλήρη ενημέρωση σας για όλα τα προϊόντα Στεγαστικών Δανείων προκειμένου να εξασφαλιστεί η ευνοϊκότερη χρηματοδότηση για την αγορά του ακινήτου σας.

Η εμπειρία των Συνεργατών μας θα μας οδηγήσει στο καλύτερο επιθυμητό αποτέλεσμα για τα δικά σας δεδομένα χωρίς χάσιμο χρόνου και κυρίως χωρίς καμία επιβάρυνση.

Είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε χρηματοοικονομική απορία. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 214 6878500.

Τεχνικό τμήμα

Το τεχνικό τμήμα της εταιρείας μας έχει αποκλειστική συνεργασία με το εξειδικευμένο γραφείο μηχανικών «SDTOPO»  Σ. ΔΕΣΥΛΛΑΣ – Ε.ΔΕΣΥΛΛΑ, το οποίο είναι σε θέση να παρέχει υπεύθυνη, άμεση και ολοκληρωμένη ενημέρωση σε σχέση με την διερεύνηση Ακινήτων.

Παρεχόμενες υπηρεσίες

Τεχνικές Εκθέσεις — Διερεύνηση Πολεοδομικών Διατάξεων

Έρευνα Πολεοδομικών Δεδομένων : Επιτόπου έρευνα -  Διατάξεις Δόμησης - Χρήσεις Γης - Ρυμοτομικό -  Ειδικές Διατάξεις - Συμπεράσματα - Τεύχος Φωτογραφιών - Τεχνικός Έλεγχος Ακινήτου – Νομιμότητα Κτιρίου

 

 

Τοπογραφικά Διαγράμματα

Τοπογραφικά που συντάσσονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές για έκδοση Οικοδομικών Αδειών για μελέτη Νέας Οικοδομής, Προσθήκης ή Διαμόρφωσης.

Αποτυπώσεις Κτιρίων

Αρχιτεκτονικές Αποτυπώσεις Κτιρίων και σύνταξη πλήρους φακέλου: Κατόψεις – Όψεις – Τομές.

Ενεργειακή Επιθεώρηση

Έκδοση ενεργειακού πιστοποιητικού Κτιρίου – ενεργειακή κατάταξη Κτιρίου.

 

 

 

 

Μελέτη Χώρων - Ανακαινίσεις – Εσωτερικές - εξωτερικές Διαμορφώσεις

Οικοδομικές εργασίες ανακαινίσεων Κτιρίων (μελέτη διαμόρφωσης, βαφές, αντικατάσταση δαπέδων, εσωτερικά χωρίσματα, ανακαίνιση λουτρών – κουζίνας, ηλεκτρολογικές – υδραυλικές εγκαταστάσεις κ.λ.π.)